Waar worden wij enthousiast van?

Hybride / Virtueel event

De nieuwe werkelijkheid heeft in sneltreinvaart virtuele trainingen en virtuele events zowel populair als essentieel gemaakt. Ervaring laat zien, dat hier heel veel meer bij komt kijken, dan het simpel opzetten van een video stream via een webinar platform of het ‘online organiseren van een fysiek programma’. Er zijn geweldige mogelijkheden en kansen, maar ook veel aandachtspunten en valkuilen. Wij zetten onze brede ervaring met het succesvol opzetten van online trainingen en online events graag in, om u hierin volledig te ontzorgen en uw online plannen te verrijken en versterken. Dit doen wij met ons zusterbedrijf HybrideEvent.nl, waarmee wij in 2020/2021 al meer dan 20 virtuele / hybride events hebben mogen organiseren.

Training

Wij geven regelmatig de zeer populaire 'talk like TED' sprekerstraining, die is gebaseerd op de tips & tricks, na het coachen van 200+ TEDx sprekers. Wij bieden deze training in verschillende formats aan, met verschillende tijdsduren. Voor groepen en individuen.

Concept

Een indrukwekkend event begin met de ontwikkeling van een krachtig concept. Een eigen brand, welke verrast en bijblijft. Wij ontwikkelen het concept van het event; de brand en bijbehorende visuals, doorvertaling naar het programma en de communicatie.

Experience

Wilt u uw bezoekers niet alleen verassen met een mooi programma, maar ook bijzondere ervaring? Wij denken graag mee over de inrichting van de locatie en een indrukwekkende beleving buiten de zaal. Van eten en drinken tot bijzondere stands, acts en meer.

Curatie

Met een goed programma valt of staat een event. Inspirerende sprekers, bijzondere performances en waanzinnige demonstraties, waar uw publiek nog lang over na praten. Maar waar begin je met zoeken? Via dure sprekersbureau’s of toch liever via een eigen netwerk? Het samenstellen van een programma kan veel werk opleveren. Wij hebben een zeer brede ervaring in het samenstellen van programma’s; zoeken naar vernieuwende sprekers waar niet direct iedereen al van heeft gehoord, die perfect op de rest van het programma aansluiten. Uitnodigen, begeleiden en coachen om het verhaal nog veel beter op de bühne te brengen.

Community

Zet een event eenmalig op, of wilt u een community opbouwen rondom uw event en/of bedrijf? Wij werken graag mee aan de ontwikkeling van een ‘community’; een groep ambassadeurs welke uw event of bedrijf actief volgen. Wij verzorgen de setup van de benodigde software, de communicatie en het management.

Communication

Is het noodzakelijk dat uw event kaarten verkoopt? Of is het juist enkel op uitnodiging? Communicatie is voor alle soorten events een wezenlijk onderdeel in de uitvoering. Wij verzorgen de communicatie in breedste zin des woords; van het optuigen van een ‘content strategy’ om het event meer bekendheid te geven, tot het onderhouden van de contacten met de pers, sprekers en daadwerkelijke gasten. Maar ook tijdens het event; het gebruik van event-apps, onside communication en meer.

TOP