Whitepapers

In 10 stappen naar een TED waardige presentatie

Na het organiseren van 50 TEDx events en coachen van honderden TEDx sprekers, krijgen wij heel vaak de vraag wat het recept van de 'secret sauce' is, om een TED-waardige presentatie te geven. We vonden het een leuk idee om er een boekje met de top tips over uit te geven! Klik hier voor de gratis digitale versie >>

Wij geven ook 20-30 keer per jaar de 'talk like TED' training aan individuen of groepen, om te werken aan het verhaal en de presentatie op het podium zelf! We hebben hiervoor verschillende trainingen ontwikkeld met verschillende tijdsduren. Interesse? Neem gerust contact op!

Whitepapers Succesvol Online

De nieuwe werkelijkheid heeft in sneltreinvaart virtuele trainingen en virtuele events zowel populair als essentieel gemaakt. Ervaring laat zien, dat hier heel veel meer bij komt kijken, dan het simpel opzetten van een video stream via een webinar platform of het ‘online organiseren van een fysiek programma’. Er zijn geweldige mogelijkheden en kansen, maar ook veel aandachtspunten en valkuilen.
Daarom schreven wij twee whitepapers over het succesvol organiseren van een online training en een online event, welke u gratis kunt downloaden door op onderstaande buttons te klikken.

TOP